Pentru a putea plasa o comanda va trebui sa va autentificati!

Alpha

Disponibilitate: In stoc


Utilizare statie de intoxicare Alpha:
Deschideti capacul cu ajutorul cheii din dotare, introduceti in interior momeala sau placa adeziva, utilizand accesoriile pe care le aveti la dispozitie, inchideti capacul, pozitionati statia evitand obstructionarea intrarilor acesteia.
 
Locuri de utilizare: Statia se poate folosi atat in ariile interne cat si externe pentru deratizare si pentru monitorizarea rozatoarelor.
Statiile de intoxicare model Alpha sunt la ora actuala unele dintre cele mai fiabile modele de pe piata, ca si structura si ca si tip de acoperire. Forma le permite sa fie asezate in orice spatiu, fara sa atraga atentia trecatorilor si sa ofere loc de hranire pentru orice tip de rozatoare.
Statiile de intoxicare Alpha si Alpha Long sunt modele de statii de intoxicare din plastic dur, tratat, avand o cheita care blocheaza statia de intoxicare, ca sa nu aiba acces personalul neavizat si ofera un loc de hranire sigur pentru rozatoare.
Spatiile la care ar trebui sa fie asezate aceste capcane sunt intre 10-15 metri distanta intre statii si sunt utilizate prin realizarea unei bariere exterioare, care sa atraga rozatoarele afara din cladiri, inspre exterior.
 

 

Dimensiuni : 240 x 105 x 95 mm.

Etichete:  soareci, sobolani

Opinii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie