Capcane mecanice

Capcana pentru cartite,soareci de camp si alte rozatoare subterane Pest-x-Defend, set/2buc.   1. Ce este Capcana pentru cartite Pest-x-Defend, set/2buc.? Capcana pentru cartite,soareci de camp si alte rozatoare este ideala in cazul in care aveti probleme ..

Adauga in cos

Capcana pentru capturarea vie a soarecilor si sobolanilor este prevazuta cu o usa si 2 zone de capturare, prin care rozatorul trebuie sa treaca.   Capcana este dedicata sobolanilor, dar poate fi folosita cu succes si la alte rozatoare de talie medie / mare . ..

Adauga in cos

Capcana tip cusca pentru a prinde soarecii fara a le face rau  1. Ce este capcana pentru soareci  ? Este o capcana confectionata din lemn si metal , care ajuta la capturarea soarecilor vii si nevatamati. Datorita sistemului de inchidere ingenious, ca..

Adauga in cos

Capcana tip cusca pentru capturarea vie a sobolanilor .   1. Ce este capcana pentru sobolani  Acest produs este o metoda umana,clasica pentru prinderea sobolanilor. Aceasta cusca este metoda umana si ecologica prin care puteti scapa de sobolani,s..

Adauga in cos

Capcana tip cleste pentru capturare sobolani fabricata din material plastic.     Fixati momeala pe suportul din mijloc. Cand daunatorul va atinge momeala capcana se va inchide brusc .   Deschideti capcana pentru a inlatura daunatorul cap..

Adauga in cos

Capcana tip tunel pentru capturarea rozatoarelor subterane.   Utilizare – se recomanda folosirea manusilor de protectie pentru a nu lasa miros pe capcana – se monteaza capcana in galeria rozatoarelor dupa ce identificam directia si scoatem pamantul at..

Adauga in cos

  Capcana tip cleste pentru capturare soareci fabricata din material plastic.     Fixati momeala pe suportul din mijloc. Cand daunatorul va atinge momeala capcana se va inchide brusc .   Deschideti capcana pentru a inlatura daun..

Adauga in cos

Vata confectionata din otel inoxidabil, pentru blocarea soarecilor si sobolanilor. Produsul este foarte bun pentru etansarea gaurilor si crapaturilor din zidarie. In acest fel rozatoarele si alte animale daunatoare sunt impiedicate sa patrunda in cladiri si locuinte. ..

Adauga in cos
Afisare 1 - 10 din 10 (1 pagini)