Statii de intoxicare

Utilizare statie de intoxicare Alpha: Deschideti capacul cu ajutorul cheii din dotare, introduceti in interior momeala sau placa adeziva, utilizand accesoriile pe care le aveti la dispozitie, inchideti capacul, pozitionati statia evitand obstructionarea intrarilor ace..

Adauga in cos

Statie de intoxicare pentru sobolani, prevazuta cu sistem de fixare a raticidului parafinat. Se poate folosi atat in interior cat si in exterior. Este din material plastic dur, rezistent la intemperii. Contine o tavita mobila si dispozitiv pentru cuburi parafinate. ..

Adauga in cos

Statie de intoxicare pentru sobolani, prevazuta cu capac transparent si cu sistem de fixare a raticidului parafinat. Se poate folosi atat in interior cat si in exterior. Este din material plastic dur, rezistent la intemperii. Contine o tavita mobila si dispozitiv pent..

Adauga in cos

Instructiuni de folosire : Momeala se va amplasa in unul din compartimentele prevazute in interiorul statiei de intoxicare. Inchiderea statiei de intoxicare se face prin impingerea si apasarea capacului in sistemul de clicheti aflati pe partea inferioara a statiei. Es..

Adauga in cos
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)