Pentru a putea plasa o comanda va trebui sa va autentificati!

Dual Pest Repeller - aparat anti rozatore si insecte taratoare

Disponibilitate: Lipsa stoc


Produsul nu se afla momentan in stoc.

Acest dispozitiv este eficient în controlul șoarecilor, șobolanilor, gândacilor, puricilor, muștelor, greierilor, gândacilor argintii, gândacilor de apă, moliilor, furnicilor și majorității altor dăunători comuni. Cercetările de laborator au arătat că undele sonore ultrasonice atacă sistemele auditiv și nervos ale majorității dăunătorilor comuni, cauzându-le durere și disconfort. 

2 x 130 decibeli de presiune acustică și dăunătorii vor renunța la sursa lor de hrană, apă și adăpost și vor pleca. Aceste unde sonore de înaltă intensitate sunt în afara intervalului de audiere al oamenilor și nu vor interfera cu cele mai multe animale dintre animalele de companie, cum ar fi câini, pisici, pești, păsări și animale de fermă.

Pest controller nu va interfera cu televizoarele, aparatele de radio, alarmele electronice antiefracție, detectoarele de incendiu sau de fum sau alte echipamente electronice.

Specificații:

Alimentare: 220V-240V

Gama de utilizare: 250 metri pătrați                                       Dimensiuni: 14X 7X 8.5CM

Frecvență ultrasonică : 30kHz la 60kHz  (continuu variabilă)                  Presiune sunet exterior: 2 x 130 dB

Caracteristici:

Acesta protejează în mod eficient o suprafață de 300 de metri pătrați. După conectarea Pest controller-ului, veți observa aprinderea unui LED roșu. Acesta indică faptul că Pest controller funcționează în mod corespunzător, butonul roșu de pe panoul din spate al Pest controller-ului unic, atunci când eliberat, face ca unitatea să diminueze undele, în intervalul audibil de oameni pentru o verificare reconfortantă a emiterii de ultrasunete. 

Sunetul strident, de sirenă, produs, simulează auzul sunetului continuu al dăunătorilor. 

Pest controller comută automat gama de ultrasunete de la 30kHz la 70kHz; butonul de reglare permite viteza acestuia să fie variată pentru a preveni dezvoltarea imunității dăunătorilor la o rată unică, preselectată.

Utilizare:

Când instalați pentru prima data Pest Controller, rotiți butonul complet spre stânga sau spre dreapta. În fiecare lună sau aproximativ, răsuciți butonul doar un pic în direcția opusă. 

Slăbirea butonului de testare înainte și după ajustare, vă permite să auziți o ușoară diferență în rata de eficiență. Veți începe să observați efectele controlerului dăunătorilor în câteva zile. Nu va fi o absență a activității rozătoarelor. Poate veți observa că va crește în activitatea insectelor în acest timp din cauza undelor sonore ultrasonice de conducere a acestor dăunători care se ascund. Într-o scurtă perioadă de timp, aceștia vor pleca.

În timp ce dăunătorii sunt alungați, ei părăsesc, fără îndoială, ouăle și frunzele care nu sunt afectate de undele sonore ultrasonice.

Incubarea va continua și vor ecloza ca de obicei. În acest moment, Pest controller le va întâmpina la ieșire cu ultrasunete, va începe să le atace aceste sisteme auditive și nervoase după incubație, și va îndepărta și această generație. În 4 până la 6 săptămâni infestarea ar trebui să fie depășită și nu veți mai avea dăunători. Lasați Pest controller conectat pentru tot parcursul anului, zi și noapte pentru controlul dăunătorilor. 

Necesită doar aproximativ o zi pentru a funcționa. Nu veți mai cumpăra substante chimice periculoase, nu veți mai folosi capcane murdare.

Notă:

Nu așezați Pest Controller pe o suprafață carpetată, în spatele draperiilor sau a mobilierului sau pe alte obiecte moi care vor absorbi undele sonore. 

 

Nu utilizați în aer liber și nu lăsați aparatul să vină în contact cu apa.


Etichete:  soareci, sobolani, gandaci, furnici

Opinii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie