Pentru a putea plasa o comanda va trebui sa va autentificati!

Capcana adeziva cu feromoni anti molii textile set/2buc.(11x30 cm)

Disponibilitate: In stoc


Capcana anti molii, fără insecticid, conține sex-feromoni, atrăgând eficient masculii pentru o perioadă de 10 - 12 săptămâni. Moliile se lipeșc de partea adezivă a capcanei și perisând astfel, se reduce numărul lor și se previne înmulțirea. Utilizând mai multe capcane, puteți determina locul infestării în interiorul apartamentului.

Cum funcționează capcana ?

Feromonii se dispersează în aer, atrăgând masculii molii. Aceștia rămân prinși pe placa adezivă. Numărul molilor prinse oferă informații despre intensitatea infestării.

Tehnici de plasare a capcanelor:

Capcanele cu feromoni pot fi amplasate pe tot parcursul anului, cu recomandarea specială în perioadele în care temperatura depășește constant 12,5°C. Suspendați o capcană cu feromoni la aproximativ 1,5 m deasupra solului sau la nivelul ochilor pentru a facilita inspecția. În dulapuri, plasați o capcană pe tija de agățat și una pe sau lângă podea. Înlocuiți capcanele când lipiciul este plin sau devine praf. Înlocuiți feromonii la fiecare 90 de zile și toate capcanele dintr-o locație simultan. Înregistrați data și numărul de capturi pentru a identifica tendințe.

ATENȚIE: Utilizați capcana doar după citirea cu atenție a instrucțiunilor de folosire. Nu atingeți adezivul cu mâna și spălați-vă pe mâini după utilizare.

Unde folosim capcana pentru combaterea moliilor textile?

Poate fi utilizată în spații închise precum magazine alimentare, apartamente sau depozite, pentru capturarea molilor (Plodia Interpunctella, Ephestia Elutella, Ephestia Kuehniella, Ephestia Cautella). Utilizarea capcanei pentru molii de haine este indicată pentru eliminarea infestărilor mici și pentru monitorizare după tratamente. Este recomandat să utilizați capcana pe tot parcursul anului pentru a semnala reapariția molilor.

Alte informații:

  • Mod de ambalare: Cutie
  • Număr de plăci/cutie: 2 buc.

Etichete:  capcana, molii, textile, feromoni

Opinii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie