Pentru a putea plasa o comanda va trebui sa va autentificati!

Ultrasonic Pest repeller - Aparat cu ultrasunete anti rozatoare si insecte taratoare

Disponibilitate: In stoc


Ultrasonic Pest repeller este eficient în controlul șoarecilor, șobolanilor, țânțarilor, gândacilor, puricilor, muștelor, greierilor, inserctelor argintii, gândacilor de apă, moliilor, furnicilor și majorității altor dăunători comuni. Cercetările de laborator au aratat că undele sonore ultrasonice atacă sistemele auditiv și nervos ale majorității dăunătorilor comuni, le cauzează durere și disconfort. La 140 decibeli de presiune acustică, dăunătorii vor renunța la sursa lor de hrană, apă și adăpost și vor părăsi zona. Aceste unde sonore de înaltă intensitate sunt în afara intervalului de audiere a oamenilor și a celor mai multe animale de companie, cum ar fi câini, pisici, pești, păsări și animale de fermă. 

Pest repeller nu va interfera cu televizoare, aparate de radio, alarme electronice antiefractie, detectoare de incendiu sau fum, stimulatoare cardiace, aparate auditive sau alte echipamente electronice. 

Pest repeller nu dăunează nici plantelor.

Caracteristici:

Acesta protejează în mod eficient o suprafață de aproximativ 230 de metri pătrați. PEST REPELLER comută automat domeniul ultrasonic de la 30KHz la 60kHz, frecvența variată pentru a preveni dezvoltarea de imunitate a dăunătorilor la o rată preselectată unică.

Utilizare:

Înainte de a-l utiliza, vă rugăm să conectați dispozitivul, apoi țineți apăsat butonul „testare“, în același timp comutând butonul de la stânga la dreapta. Este în stare de funcționare perfectă atunci când auziți cacofonia la frecvență diferită. 

Pornirea comutatorului butonului din stânga pentru a alege în mod continuu diferite game de conversie de frecvență de la 30KHz la 60kHz, atunci ultrasunetele vor face ca dăunătorii să se simtă inconfortabil. 

Nu va fi o absență a activității rozătoarelor. Poate veți observa că va crește în activitatea insectelor în acest timp din cauza undelor sonore ultrasonice de conducere a acestor dăunători care se ascund. Într-o scurtă perioadă de timp, acestea vor pleca. 

În timp ce dăunătorii sunt alungați, ei părăsesc, fără îndoială, ouăle și frunzele care nu sunt afectate de undele sonore ultrasonice. 

Incubarea va continua și vor ecloza ca de obicei. În acest moment, PEST REPELLER le va întâmpina la ieșire cu ultrasunete, va începe să le atace aceste sisteme auditive și nervoase după incubație, și va îndepărta și această generație. În 4 până la 6 săptămâni infestarea ar trebui să fie depășită și nu veți mai avea dăunători. Lasați PEST REPELLER conectat pentru tot parcursul anului, zi și noapte pentru controlul dăunătorilor. 

Necesită doar aproximativ o zi pentru a funcționa. Nu veți mai cumpăra substante chimice periculoase, nu veți mai folosi capcane murdare.

Notă:

Nu așezați PEST REPELLER pe o suprafață carpetată, în spatele draperiilor sau a mobilierului sau pe alte obiecte moi care vor absorbi undele sonore. 

Nu așezați PEST REPELLER cuib la ureche înainte de a efectua această verificare. 

Nu utilizați în aer liber și nu lăsați aparatul să vină în contact cu apa.

Specificații:

Dimensiuni: 9.5X 7X 10.8CM

Alimentare: 220V- 240V

Gamă frecvență: 30kHz to 60kHz (continuu variabilă)

 

Presiune ultrasunete: 140 dB


Etichete:  soareci, sobolani, gandaci, furnici

Opinii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie