Despre noi

Suntem o echipă dedicată care a intrat pe piață în 2015 și a devenit unul dintre principalii comercianți de produse anti-dăunători. În căutarea celor mai calitative și accesibile produse, echipa a cercetat piețele europene și asiatice. După o analiză atentă, au selectat produsele care să devină parte a portofoliului lor și au decis să creeze brandul PEST X DEFEND.


Produsele PEST-X-DEFEND sunt testate înainte de a fi adăugate în catalog pentru a asigura clienților o experiență cât mai plăcută. Scopul echipei este de a oferi clienților soluția potrivită pentru problemele lor cu dăunătorii. Astfel, dacă au probleme cu dăunătorii, clienții se pot întoarce mereu la brandul PEST X DEFEND, deoarece produsele cu acest brand sunt întotdeauna la înălțimea așteptărilor.


În portofoliul PEST-X-DEFEND se regăsesc o varietate de produse, printre care aparate profesionale anti-rozătoare, capcane cu feromoni pentru molii alimentare, capcane adezive cu feromoni anti-molii textile, capcane cu lipici împotriva gândacilor și multe altele. Aceste produse sunt concepute pentru a oferi soluții eficiente și accesibile împotriva dăunătorilor.Site-ul Pest-X-Defend.ro este o platformă dedicată exclusiv persoanelor juridice, profesioniștilor din domeniul DDD (Dezinsecție, Dezinfectie, Deratizare) și distribuitorilor de produse și echipamente pentru  controlul dăunătorilor.
Acesta oferă o gamă largă de soluții și resurse pentru a sprijini activitatea prestatorilor DDD și a distribuitorilor,  facilitând astfel protecția eficientă împotriva dăunătorilor.
Preturile vor fi afisate dupa ce contul va fi aprobat de administratorul site-ului .